Düzce Üniversite Halk Oyunları ekibi 2. oldu.

Düzce Üniversite Halk Oyunları ekibi 2. oldu.

Düzce Üniversite Halk Oyunları ekibi 2. oldu.

Türk Halk Oyunları Federasyonunun Bodrumda düzenlediği Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışmasında Düzce Üniversitesini temsil eden Halk Oyunları ekibi 2. oldu.
Bu kapsamda Düzce Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu Eğitmeni Dr. Onur Gücüş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakarı ziyaret ederek Topluluk çalışmaları ve yarışma hakkında bilgiler verdi. Kazanılan ikincilik kupasını Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakara hediye eden Dr. Gücüş, Üniversitenin göstermiş olduğu destek ve yardımlardan dolayı teşekkürlerini sundu.
Sosyal ve kültürel çalışmaların Düzce Üniversitesi ve ülkemiz için önem arz ettiğini dile getiren Rektör Çakar, bu tür sosyal etkinlikleri her zaman desteklediklerini vurguladı. Düzce Üniversitesinin bu etkinliklerde yer alarak başarılı sonuçlar almasının Üniversite adına gurur verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, başarının kazanılmasında emek veren herkese teşekkür etti.
Yaklaşık 40 üniversitenin katıldığı halk oyunları yarışmasında; Gaziantep ve Artvin yöresi halay ve horon kategorisinde başarılı performanslar sergileyen Düzce Üniversitesi Halk Oyunları ekibi final yarışmasında üniversiteyi temsil ettiler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER