Düzce Üniversitesi İstanbul'da tanıtıldı...

Düzce Üniversitesi İstanbul'da tanıtıldı

Düzce Üniversitesi İstanbul'da tanıtıldı...

Düzce Üniversitesi, Esenler Belediyesi Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliğine katılarak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.
İstanbul Kadir Topbaş Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılan devlet ve vakıf üniversiteleri ile özel üniversiteler, uygulanacak yeni sınav sistemi öncesinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirmede bulundu.
Düzce Üniversitesini, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğünün temsil ettiği etkinlikte, Düzce Üniversitesinin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları ile lisans ve ön lisans programları hakkında bilgiler aktarıldı. Düzce Üniversitesinin nitelikli eğitimi, donanımlı kadrosu ve akademik başarıları ile tercih edilen bir yükseköğretim kurumu olduğu vurgulandı. Düzce Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu sosyal, kültürel, mesleki ve ekonomik olanakların da anlatıldığı tanıtım organizasyonunda, kampüs yaşamı, ulaşım ve Düzce ile ilgili faydalı bilgiler de paylaşılarak öğrencilerin merak ettiği sorular detaylı bir şekilde cevaplandı.
Esenler Belediyesi Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri ile öğrenciler, üniversite eğitimi, bilinçli tercih, kampüs yaşamı ve eğitim görmek istediği bölümler hakkında kariyer planlamalarıyla ilgili yol gösterici bilgiler edindi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER