Düzce Valiliği'nce 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kavaltı

Düzce Valiliği'nce 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kavaltı

Düzce Valiliği'nce 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kavaltı

DÜZCE - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, kentte gazi ve şehit yakınlarına verilen kahvaltı ile ilgili Gazilerimiz kahvaltı sırasına girdi fakat herkes kendi istediği kahvaltıyı almak için sıraya girdi. Yaşlı ve engelli olan gazilerimizin kahvaltıları masalarına götürüldü. dedi.

Dernek binasında basın açıklaması yapan Nefesoğlu, Düzce Valiliğince 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendiğini anımsattı.

Gazilerin ve gazi ailelerinin bu önemli günde hatırlandıkları için çok memnun olduklarını ifade eden Nefesoğlu, şöyle konuştu:

Gazilere verilen bu kahvaltı ile ilgili basınımıza yanlış bilgiler verilmiş veya yanlış anlaşılmalar olmuştur. Gazilerimiz kahvaltılarını kendileri almak ve istediği çeşit türden almak için sıraya girmişlerdir. Bu durumu gören Sayın Valimiz de bana ve görevlilere Gazilerimiz neden ayakta, kendi kahvaltılarını kendileri alıyor diye sordu. Ben de kendilerine kahvaltının açık büfe, herkes kendi istediğini alması için olduğunu söyledim. Yaşlı ve engelli olan gazilerimiz için görevlilerin kahvaltılarını teslim etmelerinin uygun olacağını belirttim. Valimiz de Siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun ama gazilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. diye cevap verdi.

Haberlerin yalan ve yanlış olduğunu savunan Nefesoğlu, Gazilerimiz kahvaltı sırasına girdi fakat herkes kendi istediği kahvaltıyı almak için sıraya girdi. Yaşlı ve engelli olan gazilerimizin kahvaltıları masalarına götürüldü. Ben Gaziler Derneği başkanı olarak çok memnun olduğumu, gazilerin de memnuniyet duyduğunu sayın valimize ilettim. Herhangi bir sıkıntı da olmadı. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER