Düzce'de 6 şüpheli Öğretmen tutuklandı

- Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve daha önce meslekten ihraç edilen 5 öğretmen tutuklandı, 2 öğretmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Düzce'de 6 şüpheli Öğretmen tutuklandı

DÜZCE - Düzcede, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 5i eski öğretmen 6 şüpheli tutuklandı, 2 eski öğretmen adli kontrol şartıyla salıverildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle daha önce görevlerinden ihraç edilen öğretmenler S.F, S.A, E.K, S.A, Ö.H, S.Y ve E.Y ile F.A. isimli bir kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kent merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis ekipleri, 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde bulunan cep telefonu, bilgisayar ve bazı dokümanlara el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden eski öğretmenler S.F, S.A, E.K, S.A. ve Ö.H. ile F.A. nöbetçi hakimlikçe terör örgütüne üye olma suçlamasıyla tutuklandı, S.Y. ve E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER