Düzce'de Afrin harekatına destek konvoyu...

Düzce'de Afrin harekatına destek konvoyu...

Düzce'de Afrin harekatına destek konvoyu...

DÜZCE - Düzcede vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donattıkları arabalarıyla düzenledikleri konvoyla Zeytin Dalı Harekatına destek verdi.

Gümüşova ilçesinde araçları ve otobüsleri ile toplanan vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla D-100 kara yolu üzerinden il merkezine geldi.

Her Türk asker doğar, Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları ile il merkezinde tur atanlara, çevredeki vatandaşlar da el sallayarak destek verdi.

Grup adına konuşan Eyüp Çiftçi, yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatını televizyonda izledikten sonra Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla konvoy düzenlediklerini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatını televizyondan takip ettiklerini ifade eden Çiftçi, şunları kaydetti:

Afrinde bizim için çarpışan şanlı ordumuzun her zaman arkasındayız. Ben işçiyim, televizyon izlerken böyle bir konvoy fikri aklıma geldi. Arkadaşlarım da sağ olsun destek oldu. Bu konvoyu düzenledik. Ben Hiçbir şey yapamıyorsam, konvoy yaparım diyerek bu yola çıktım. Biz bu bayrak için ölürüz, bu vatan için ölürüz. Bu vatanı da kimseye böldürtmeyiz.

TSKnin Afrinde örnek bir temizlik çalışması yaptığını kaydeden Çiftçi, Her akşam televizyondan takip ediyoruz, her bir Mehmetçiği gördüğümüzde gururlanıyoruz. Yaşım 41, askerlik başvurusunda bulundum. Devletimiz izin verse gidip orada askerimize erzak ya da mühimmat taşımak isterim. diye konuştu.

 

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER