Düzce'de Bağımlılık Riski Altındaki Ergenlere Destek"

Düzce'de Bağımlılık Riski Altındaki Ergenlere Destek"

Düzce'de Bağımlılık Riski Altındaki Ergenlere Destek"

Düzce Valiliği ile Hayat Boyu Öğrenimi Destekleme Derneği ve Konuralp Gazi İlim Kültür Çevre Ve Sağlık Derneği arasında protokol imzalandı.
Hayat Boyu Öğrenimi Destekleme Derneği, Düzcede Bağımlılık Riski Altındaki Ergenlere Destek isimli projesiyle, 13-15 yaş aralığındaki ergenleri madde ve/veya madde kullanımından, madde bağımlığından korumayı psikologlar, psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerin eğitimi ve hedef öğrencilerin koruyucu ve önleyici çalışma yapılması amaçlanıyor.
Aileler farklı kuşaklardan oluştuğu için, iletişim konusunun sık sık sorunlara neden olmuştur. Konuralp Gazi İlim Kültür Çevre Ve Sağlık Derneğinin Büyük Hazine Ailemiz Konulu projesi ile aile içi iletişimin güçlendirilmesi amaçlanmakta.
Her iki derneğe ait projenin finansmanı için İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı 110 bin TL göndermiş ve Uygulama için Vali Zülkif Dağlı ile Dernek başkanları, İlyas Ayyıldız ve Ali Koloğlu arasında protokol imzalandı. Söz konusu projeler, Düzce Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Düzce Valiliği ve İl Dernekler Müdürlüğünün denetim ve gözetiminde yürütülecek.

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER