Düzce’de çocuklar evlerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süsledi

DÜZCE’DE KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI EVDE KUTLAYACAK OLAN ÇOCUKLAR, EVLERİNİ TÜRK BAYRAKLARI VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK POSTERLERİYLE SÜSLEDİ. DÜZCE TOBB İLKOKULU 4/C SINIFI ÖĞRENCİSİ ZEYNEP SUDE ŞEN İSE 23 NİSAN'IN YÜZÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL PİYANO BAŞINA GEÇEREK İSTİKLAL MARŞI’NI ÇALDIĞI VİDEOSUNU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Düzce’de çocuklar evlerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süsledi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de korona virüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde kutlayacak olan çocuklar, evlerini Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk posterleriyle süsledi.

Düzce TOBB İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Zeynep Sude Şen ise 23 Nisan’ın yüzüncü yıl dönümüne özel piyano başına geçerek İstiklal Marşı’nı çaldığı videosunu sosyal medyada paylaştı.

Düzce’de korona virüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde kutlayacak olan çocuklar, odalarını Türk bayraklarıyla süsledi. Çocuklar, bayramı çizdikleri resim ve hazırladıkları video klipler ile kutluyor. Korona Virüs salgını tedbirleri kapsamında okulların kapanmasının ardından evde internet ve televizyonlardan uzaktan eğitim alan öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kutlamaya hazırlanıyor. Düzce Avni Akyol İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri ise evlerinin pencere ve balkonlarının yanı sıra odalarının bir köşesini Türk bayrakları, Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve balonlarla süsledi. Öğrenciler, çektikleri video klip ve çizdikleri resimlerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, şiirler okuyarak kutladı. Düzce TOBB İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Zeynep Sude Şen, Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanıyla dünya çocuklarına atfedilen tek bayram olan 23 Nisan’ın yüzüncü yıl dönümüne özel piyano başına geçerek İstiklal Marşı ve 23 Nisan’a özel şarkıları çalarak video çekti. 4. sınıf öğrencisi Zeynep Sude Şen’in video klibi izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER