Düzce'de Eğitim gören kursiyerler sergi açtı.

Düzce'de Eğitim gören kursiyerler sergi açtı.

Düzce'de Eğitim gören kursiyerler sergi açtı.

Düzce Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerler sergi açtı.

Kentteki bir alış veriş merkezinde düzenlenen 150 adet 3 boyutlu kağıt rölyef ve telkarinin bulunduğu serginin açılışında vatandaşlar eserlerin yapımı hakkında da kursiyerlerden bilgi aldı.

Sergi hakkında çıklamalarda bulunan Halk Eğitimi Müdürü İlhan Çetin, il genelinde yapılan kursların meyvelerinin sergilendiğini ifade etti.

Çetin, Bu sergi, Düzceye ve burada yaşayan insanlara hizmet etmek amacıyla yapıldı. Ayrıca bu sanatların tanıtımı için burada, halkın içinde bulunmak istedik. Burada kursiyerlerimizin tasarımlarını göstererek hem vatandaşların eleştirileri hem de öz eleştirilerimizle daha da gelişmek için buradayız. diye konuştu.

Kursların ilgi ile devam ettiğini kaydeden Çetin şöyle devam etti:

Biz kurslarımızda, eğitmenimiz göstersin, eğitsin ve bu mesleği eline alan herkes ekonomisine, evine, ülkeye ve kültürümüze destek olsun istiyoruz. Çok da faydalı olduğunu yaşayarak gördük. Burada 150 eser var, bunlar eylül ayından bu yana yapılan eserler. Birçoğu satıldı, hediye edildi. Yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Çalışmaları herkes beğendi. Hatta buraya gelen hocalarımız eğitim almak istediklerini bize iletti.

Açılışına Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birim Sorumlusu Ali Canbaz, Düzce Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Kenan Göktepe ve vatandaşların katıldığı sergi 3 gün boyunca gezilebilecek.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER