Düzce’de Gençlik Merkezi bireysel kullanıma açıldı

KORONA VİRÜS SALGINI SONRASINDA KAPATILAN DÜZCE GENÇLİK MERKEZİ, NORMALLEŞME SÜRECİ KAPSAMINDA BİREYSEL KULLANIMA AÇILDI. GENÇLER, MERKEZE GİDEREK SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYARAK FAALİYETLERDEN YARARLANMAYA BAŞLADI

Düzce’de Gençlik Merkezi bireysel kullanıma açıldı

DÜZCE(İHA) – Korona virüs salgını sonrasında kapatılan Düzce Gençlik Merkezi, Normalleşme süreci kapsamında bireysel kullanıma açıldı. Gençler, merkeze giderek sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak faaliyetlerden yararlanmaya başladı.

Korona virüs salgını nedeni ile kapatılan Düzce Gençlik Merkezi bireysel kullanıma açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Haziran itibari ile başlattığı normalleşme süreci kapsamında Düzce Gençlik Merkezi’de tüm önlemleri ve tedbirlerini aldı. Merkezin kütüphanesinde, oturma alanlarında sosyal mesafe kuralları uygulandı. Fiziksel mesafeye uygun alanlar oluşturuldu. Gençlerin kullanımında olan faaliyet odalarına dezenfektenler yerleştirildi. Ayrıca, merkez belirli saat aralığında da temizlenerek bireysel olarak gençlerin hizmetine sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER