Düzce’de ihtiyaç sahiplerine yardım

Düzce İhtiyaç Sahiplerine Yardım Gönülleri, bölgede bulunan daha önce tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.Hayırsever bağışçıların ayni ve nakdi yardımlarıyla Düzce ve ilçelerinde açılan paylaşım noktaları...

Düzce’de ihtiyaç sahiplerine yardım

Düzce İhtiyaç Sahiplerine Yardım Gönülleri, bölgede bulunan daha önce tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.

Hayırsever bağışçıların ayni ve nakdi yardımlarıyla Düzce ve ilçelerinde açılan paylaşım noktaları ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor. Düzce İhtiyaç Sahiplerine Yardım Gönülleri soromlusu Betül Aydın "ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini giderilmesi konusunda gayret gösteriyoruz. Yapılacak yardımlarla ihtiyaç sahibi insanlarımızın bir nebze yüzleri gülecek. Biz her zaman yardım elini uzatmaya hazırız. 5 ay gibi kısa bir sürede bizi maddi manevi destekleyerek 100’lerce ihtiyaç sahibi çocuk aile ve eve ulaşmamıza vesile olan hayirseverlerimize Düzce ihtiyaç sahiplerine yardim grubuna destek veren herkese müteşekkiriz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER