Düzce'de Mehmetçik'e konvoylu destek....

Düzce'de Mehmetçik'e konvoylu destek

Düzce'de Mehmetçik'e konvoylu destek....

Düzce Otobüsçüler, Minibüsçüler ve Servis Araçları Odası, düzenledikleri konvoyla Afrin Bölgesinde devam eden Zeytin Dalı operasyonuna katılan askerlere destek verdi. Askerler için konvoyun başlangıcında harekata katılan askerler ve şehitler için dua eden şoförler ardında yaptıkları konvoyla Düzce Şehir Merkezinde kornalar eşliğinde destek turu attı.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Terör Örgütü PYDnin bölgeden çıkartılması için başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatına destekler sürüyor. Bu defa da Düzce Otobüsçüler, Minibüsçüler ve Servis Araçları Odası, operasyon bölgesinde bulunan askerlerimiz için konvoy düzenleyerek, Askerlerimizin Yanındayız mesajı verdi.
Kalıcı Konutlar 5. Bölgede bulunan Hicret Camisi önünde minibüs ve otobüsleriyle toplanan sürücüler, saygı duruşunun ardından Afrinde harekata katılan ve harekatta şehit olan askerler için dua ettiler. Sürücüler duanın ardından ise şehir merkezine hareket etti. Düzce Otobüsçüler, Minibüsçüler ve Servis Araçları Odası Genel Sekreteri Tarık Aydın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı operasyona destek amaçlı toplandıklarını belirterek; Mevzu vatan ise gerisi teferruattır diyen Türk milleti olarak 7den 77ye Mehmetçikimizin yanındayız. 80 milyon tek yürek her an cephede savaşmaya hazırız. Düzce Servisçileri, Otobüsçüleri ve Minibüsçüleri olarak diyoruz ki; Allah Türk ordusunun yar ve yardımcısı olsun dedi.
Kalıcı Konutlar 5. Bölgeden yola çıkan konvoy Akınlar Mahallesinde sona erdi.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER