Düzce'de MÜSİAD Yönetim Kurulu bir araya geldi

Düzce'de MÜSİAD Yönetim Kurulu bir araya geldi

Düzce'de MÜSİAD Yönetim Kurulu bir araya geldi

MÜSİAD Düzce Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan İsa Şengüloğlu önderliğinde, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Taştepeye ait olan iş yerinde bir araya geldi.
Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını da burada gerçekleştiren MÜSİAD Düzce Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Kuzey Irakta yapılan referandum ve ülkemize olan etkileri hakkında istişarelerde bulundular. Toplantıda ayrıca; yakın zamanda yapılması planlanan Kudüs gezisi, MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısında gündeme getirilmesi istenilen konular ve 11-12 Ekim 2017de gerçekleştirilecek olan MÜSİAD Vizyoner zirvesine katılım sağlanması ile burada gündeme getirilecek konular konuşuldu.
Gıda ve Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbabanın da katılacağı Genel İstişare Kurulu öncesinde Düzce kamuoyundan ve özellikle de gıda-tarım sektöründeki işadamlarından konuyla alakalı sorunların ve taleplerin alındığını alındığını belirten MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, toplanan bu istek ve sorunların direkt olarak Bakan Fakıbaba ile istişare edileceğini söyledi.
11-12 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Vizyoner Zirvesi için de hazırlıklarının olduğunu belirten Şengüloğlu, tüm MÜSİAD üyelerinin ve üye olmak isteyenlerin zirveye katılabileceğini, katılımların işadamlarına olumlu birçok katkı sağlayacağını düşündüklerini de sözlerine ekledi.

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER