Düzce'de suç örgütlerine operasyon 20 gözaltı

Düzce'de suç örgütlerine operasyon 20 gözaltı

Düzce'de suç örgütlerine operasyon 20 gözaltı

Düzcede düzenlenen operasyonlarda suç örgütleri ile irtibatı olan 20 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının Talimatı ile Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmaktan, Düzce ve çevresinde Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, fuhuş için yer temin ettikleri ve fuhuşa aracılık ettikleri bilgisi üzerine 22 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda ekipler, Z.K., F.K., E.Y., Ö.B., S.K., T.C., A.C., H.D., S.G., H.D., Ş.D., F.B., G.O., H.G., E.T., A.A., M.Y., N.Y., İ.Y., U.K., R.Ç., ve S.O.nun organize suç örgütleri ile irtibatını tespit etti.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ilçede 21 eve operasyon düzenledi.

Şüphelilerin iş yerleri, evleri ve araçlarında yapılan aramalarda 4 adet tabanca, 159 adet fişek, 2 adet şarjör, 6 adet 150 miligram Lyrca hap, 4 av tüfeği ve 2 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 20sinin jandarma karakoluna getirildiği, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen Z.K. ve F.K.nın ise yakalanmaları için çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER