Düzce’de taksiler tek tip olacak

DÜZCE BELEDİYESİ SORUMLULUĞU ALTINDA OLAN TAKSİ HİZMETLERİNDE KALİTE VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI AMACIYLA YENİ DÜZENLEME YAPILAN “TİCARİ TAKSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ”NİN TANITIMINI YAPTI

Düzce’de taksiler tek tip olacak

 Düzce Belediyesi sorumluluğu altında olan taksi hizmetlerinde kalite ve verimliliğin artırılması amacıyla yeni düzenleme yapılan “Ticari Taksi Çalışma Yönetmeliği”nin tanıtımını yaptı.

Düzce Belediyesi şehir merkezinde faaliyet gösteren taksici esnafı için hazırlanan yönetmelikte güncellemeler yaparak yeni halinin sunumu için taksicilerle toplantı düzenledi. Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü, İl trafik Şube Müdürlüğü ve Şoförler Odası iş birliği ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün daha önce taksicilerle yaptığı görüşmede sunulan görüş ve önerilerin de göz önünde bulundurularak hazırlanan yeni yönetmelik sayesinde taksi plakalarının yasal mevzuata uygun şekilde çalıştırılmasını sağlamak amaçlanıyor. Yeni yönetmelikte yapılan değişiklikler taksici esnafına aktarılırken yönetmeliğe uygun şekilde işletilmeyen taksi plakaları hakkında sıkı takip yapılacağı belirtilerek, il merkezinde faaliyet gösteren esnafların korunacağının altı çizildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER