Düzce’de Vefa Destek Grubu 7/24 çalışıyor

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN İKAMETLERİ DIŞINA ÇIKMALARI KISITLANAN VATANDAŞLARIN KORONA VİRÜSÜN TEHLİKELİ SONUÇLARINDAN KORUMAK ÜZERE YAYINLADIĞI GENELGE DOĞRULTUSUNDA OLUŞTURULAN VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU DÜZCE'DE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Düzce’de Vefa Destek Grubu 7/24 çalışıyor

DÜZCE (İHA) – İçişleri Bakanlığı’nın ikametleri dışına çıkmaları kısıtlanan vatandaşların korona virüsün tehlikeli sonuçlarından korumak üzere yayınladığı genelge doğrultusunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu Düzce’de çalışmalarına devam ediyor.

Yaşlı, 20 yaş altı ve kronik rahatsızlığı olanların ikametleri dışına çıkmalarını sınırlandıran genelge ile vatandaşların temel ihtiyaçları evlerinde karşılanıyor. Bakanlık genelgesi ile ülke çapında il ve ilçe merkezlerini kapsayacak şekilde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, çalışmalarını 7 gün 24 saat esaslı gerçekleştiriyor. Genelgenin uygulanmaya başlandığı günden bu zamana Düzce’de çok sayıda vatandaşın talebi Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılandı. Taleplerin hiçbirinin karşılıksız bırakılmadığı uygulama; yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için de büyük kolaylık sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER