Düzceli kadınlar Mehmetçik'e sahip çıkıyor..

Düzceli kadınlar Mehmetçik'e sahip çıkıyor

Düzceli kadınlar Mehmetçik'e sahip çıkıyor..

Düzceli kadınlar Mehmetçiğine sahip çıkıyor sloganı ile 25 Şubat tarihinde Düzcede Zeytin Dalı Harekatında vazife alan askerlerimiz, gazilerimiz ve şehitlerimizin yararına kermes etkinliği düzenlenecek.
AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayın eşi Nursel Ay hanımefendi öncülüğünde, tüm ilçe AK Parti Kadın Kolları Başkanlarının ve Düzcede faaliyet gösteren bazı STKlar ile siyasi partilerin destekleriyle kermes etkinliği düzenlenecek. Kermeste onlarca çeşit yiyecek, içecek, her yaş grubuna göre giyecek, el örgüleri, ev ve çeyiz eşyasının satışa sunulması planlanıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Güler Güneş, Cihad anlayışıyla can siper alan güzel evlatlarımız, Mehmetçiğimiz için kadın kolları teşkilatlarımız başta olmak üzere, tüm Düzceli kadınlar olarak elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Teröre karşı dik duruşumuzun ve evlatlarımıza desteğimizin tüm ülkemiz vatandaşlarına örnek olmasını temenni ediyorum. Herkesin bu vesile ile elini taşın altına koymasını bekliyorum. Bizler gerek Mehmetçiğimizin gerek gazi olan kardeşlerimizin gerekse bu vatan için canını feda etmiş olan şehitlerimizin ailelerinin yanında oldukça inşallah Rabbim bizleri muvaffak eyleyecektir dedi.
Kermes hazırlığı ile şahsen ilgilenen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayın eşi Nursel Ayda yaptığı açıklama ile Düzcenin tek yürek halinde Afrinde destan yazan kahraman Mehmetçikin yanında olduğunu belirterek Bu fikri kadın kollarımız, STK temsilcileri ve Düzcedeki siyasi parti temsilcileri ile paylaştığımızda büyük desteklerini gördük. Düzceliler olarak bu kermeste elde edilen gelirleri Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan askerlerimiz, gazilerimiz ve bu vatan toprağımız, bayrağımız için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerine göndereceğiz. Onlara manevi desteğimizi hissettirebilirsek ne mutlu bize. Terör örgütlerine geçit vermeyen evlatlarımızın ayağına taş değmesin, Allah sağ salim ailelerine yuvalarına kavuşmalarını nasip etsin inşallah ifadelerini kullandı.
25 Şubat Pazar günü Anıtpark Meydanında saat 11.00de düzenlenecek olan kermese tüm vatandaşlar davetlidir.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER