Düzce'nin doğal güzellikleri içinde pedal çevirecek.

Düzce'nin doğal güzellikleri içinde pedal çevirecek.

Düzce'nin doğal güzellikleri içinde pedal çevirecek.

Vali Zülkif Dağlı Başkanlığında Düzcede spor turizminin gelişmesi kapsamında yapılacak Yakın Karadeniz spor etkinlik takvimi görüşülmek üzere toplantı yapıldı.
Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kaymakamlar ve Motor Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke ve ilgili daire amirleri katıldı.
Yakın Karadeniz Baja Rallisi 2018 yılında Düzcede 3. kez düzenlenecek. 03 - 07 Ekim 2018 tarihleri arasında Düzce ve ilçelerinde organize edilecek rallide ilk kez bisiklet yarışları yapılacak. Bisiklet yarışında, profesyonel ve hobi olarak bisiklet kullananlar buluşacak. Anıtparktan start alacak bisikletliler 2 gün boyunca Düzcenin doğal güzellikleri içinde pedal çevirecek.
Ayrıca toplantıda Düzcede 4.sü yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonasının ayrıntıları görüşüldü. Yine 2018 yılı içinde 4. kez Kaynaşlı Motor sporları merkezinde yapılacak olan Türkiye Motokros şampiyonası ve 3. kez yapılacak olan Türkiye Süper Enduro Şampiyonası da toplantıda görüşüldü. Bu organizasyonların tarihleri daha sonra kamuoyuna açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER