Düzce'nin en önemli 3 değeri içinde...

Düzce'nin en önemli 3 değeri içinde...

Düzce'nin en önemli 3 değeri içinde...

Düzcenin Türkiyedeki imajı ve algısını ortaya çıkarmak amacıyla Prof. Dr. Metin Işık tarafından Marka Şehir Düzce: Türkiyede Düzce Algısı & İmajı Üzerine Bir Araştırma başlıklı bir proje çalışması gerçekleştirildi. Araştırma sonuçlarına göre Düzce Üniversitesi, Düzcenin en önemli 3 değeri içinde yer aldı.
Kent halkı imajının nasıl algılandığının ortaya konulması hususunda bugüne kadar yürütülen ilk araştırma olan çalışma ile Düzcenin bilinirlik düzeyini belirlemek, marka şehir konumlandırması için farklılaşan özelliklerini ortaya koymak ve Düzcenin hedef kitleler gözündeki memnuniyet düzeyini ölçmek amaçlandı.
20 ilde 2000 kişiyle yüz yüze görüşme tekniği kullanılarak yürütülen ve Düzce ili ile ilgili çeşitli anket sorularının sorulduğu saha araştırmasında Düzce Üniversitesi; araştırmaya katılanlar tarafından, Doğal Güzellikler ve Akçakoca ile birlikte Düzcenin en önemli 3 değeri içinde yer aldı.
Değer Üreten Üniversite felsefesiyle kurulan ve akademik faaliyetlerini bu misyonla yürüten Düzce Üniversitesi, Düzcenin en önemli değerlerinden biri olarak görülme gururuyla çalışmalarını sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER