Düzcespor Başkanı Leblebici'den kırmızı lacivertli jest

Düzcespor Başkanı Leblebici'den kırmızı lacivertli jest

Düzcespor Başkanı Leblebici'den kırmızı lacivertli jest

DÜZCE(İHA) – 3. Ligde mücadele eden Düzcesporun Kulüp Başkanlığı görevini devralan iş adamı Muzaffer Leblebici, Düzceyi ve Düzcesporu diğer illerde de tanıtıyor.
Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümünde Düzcede olduğu gibi Nevşehirde de bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ev sahipliğinde gerçekleşen davete Nevşehir Valisi İlahi Aktaşın eşi Songül Aktaşla birlikte siyasiler, iş adamları, şehit yakınlarıyla gaziler ve teşkilat mensupları katıldı. Davette emniyet müdürlüğü tarafından Nevşehire katkı sağlayan hayırsever iş adamlarına plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Düzcespor Kulüp Başkanlığı görevini devralan ve daha önce Nevşehirsporda başkanlık görevini üstlenen iş adamı Muzaffer Leblebici de ödülünü Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlının elinden aldı.
Davetin sonunda Düzcespor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, 173. Kuruluş yıl dönümünde Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunaya Düzcespor atkısı hediye etti. Jestinden dolayı Başkan Leblebiciye teşekkür eden Emniyet Müdürü Artunay, kırmızı lacivertli ekibe ve yönetimine başarılar diledi.
Öte yandan Başkan Leblebici, Nevşehirdeki birçok siyasi kimliği ve iş adamını Düzcenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanımak ve Düzcespora destek vermek üzere davet etti.

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER