"Egea Seni Piste Çağırıyor" Düzce'de

- Fiat, pist kullanımı için özel olarak geliştirilmiş 180 HP'lik Egea Sedan'ın otomobilseverlere tanıtıldığı "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği düzenlendi

"Egea Seni Piste Çağırıyor" Düzce'de

DÜZCE - Fiatın Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliğinin ilk ayağı Düzcede gerçekleştirildi.

Kalıcı Konutlar Kuzey Bağlantı Yolu AFAD Kavşağı mevkiinde gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar Egeayla test sürüşü yapıp güvenli otomobil kullanımına dair eğitim aldı.

Daha sonra kasklarını takan katılımcılar altışarlı gruplara ayrılıp, Fiat Egea Sedanın pist şartlarına özel olarak hazırlanan versiyonunu deneyimleyerek motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Yarışmanın sonunda ilk üçe giren katılımcılara çeşitli ödüller verildi.

İlk ayağı Düzcede gerçekleştirilen etkinliğin, yıl boyunca Türkiyenin farklı şehirlerinde de organize edileceği belirtildi.

 

- Asfalta özel 180 HPlik Egea Sedan

 

Pist kullanımı için özel olarak geliştirilmiş Fiat Egea Sedanda, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor.

1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HPye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyor.

Pist kullanımına özel Egea Sedanda, 17 inç boyutunda speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER