"Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim" etkinliği...

"Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim" etkinliği sona erdi

"Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim" etkinliği...

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim başlıklı program, görme engelli ve ortopedik engelli bireylere yönelik gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi.
Düzce Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda Yrd. Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş rehberliğinde gerçekleştirilen programın üçüncü ve son günü, görme engelli bireyler için düzenlenen etkinliklerle başladı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri eşliğinde salona giren katılımcılar, gözleri bağlı şekilde çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Salon ve parkurlarla ilgili bilgisi olmayan katılımcılar, etkinliğin başından sonuna kadar gözleri kapalı olarak sesli yanıt, parkur oyunu, görme yetisi olmadan işitme duyusunu geliştirme oyunu ile yılan oyunu oynayarak görme engellilere yönelik empati duygularını geliştirdi.
Programın öğlenden sonraki bölümünde ise ortopedik engelli bireyler için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yine Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri eşliğinde, hafıza oyunu, oturarak voleybol, parkur oyunu ve eşli çalışma oyunları ile farklı bir sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirildi.
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi düzenlediği Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim etkinliği ile engelli bireylere yönelik farkındalığı artırma adına takdir topladı.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER