EREĞLİ DÜZCE DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

BAL Ligi 17. hafta mücadelesinde Düzce deplasmanında Beyköy Belediyespor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor, sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

EREĞLİ DÜZCE DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

 KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DAN DÜZCE’YE GOL YAĞMURU: 4-3

Karşılaşmaya istekli ve arzulu başlayan ve rakip kaledeki etkili olan eflatun beyazlılar, 11.dakikada Alihan Tezel’in golü ile 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekibin karşılaşmanın 25.dakikasında bulduğu net gol pozisyon, kaleci Sefa’nın ellerinde erirken, 23.dakikada Oğuz Yalçın’ın mükemmel golü ile skor 2-0’a geldi.

Bu golden sonrada rakip kaleye yüklenen eflatun beyazlılarda 42.dakikada Eray Özer skoru 3-0’a getirirken,  ev sahibi 44.dakikada Bülent Çakmak ile farkı 1’e indirdi ve ilk yarı Ereğli Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

2.yarıyada iyi başlayan eflatun beyazlılarda Alihan Tezel 49.dakikada kendisinin 2, takımının 4.golünü atınca Ereğli Belediyespor iyice rahatladı.

Ereğl Belediyespor’un Serbay Aydın ile bir topu direkten dönerken,  ev sahibine 83.dakikada Celal Berber ve 90+5.dakikada Bülent Çakmak’ın penaltı golleri yetmedi.

Bu galibiyetle puanını 24’e çıkaran Ereğli Belediyespor 12 Şubat Pazar günü sahasında Kozlu Belediyespor’u, 15 Şubat Çarşamba günü de erteleme maçında Eskişehir Yunusemre’yi konuk edecek.

Bu arada Kadınlar 1. Ligi’nde sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Kdz. Ereğli Belelediyespor sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER