Futbol bahane sohbet şahane

Futbol bahane sohbet şahane

Futbol bahane sohbet şahane

Futbol Bahane Sohbet Şahane projesi başladı.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce İl Müftülüğü arasında Futbol Bahane Sohbet Şahane projesi Gençlik Merkezi Futbol Sahasında start aldı.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Düzce İl Müftüsü Selami Emenin katılımıyla gerçekleşen programda gençlerle sohbet edildi. Ardından futbol müsabakasına geçildi. Maçın ilk vuruşu Feyzullah Dereci ve Selami Emen tarafından gerçekleştirildi.
Futbol Bahane Sohbet Şahane projesi kapsamında 13-26 yaş arası gençlerin bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği ve merhamet duygusuyla yetişmelerine, milletimizi bir araya getiren değerlerin, insanların haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlayacak, toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin edecek bir yaklaşım benimsenmesi amaçlanıyor. Proje kapsamında futbol müsabakaları öncesinde gençlere 20 dakikalık manevi değerler sohbeti yapılması planlanıyor. Program vesilesiyle ilimizin muhtelif bölgelerinde görev yapan 18 camii din görevlisinin oluşturduğu takımlar sahada ter dökecek ve sohbet dinleyecekler. Turnuva kapsamında 750 gencin programdan yararlanması hedefleniyor.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER