Gazi ve Yakınları için gezi Turları

Gazi ve Yakınları için gezi Turları

Gazi ve Yakınları için gezi Turları

Düzce Belediyesi tarafından ‘Gaziler Günü nedeniyle gazi ve yakınları için Bilecek Söğüt ilçesine düzenlenen gezi turları tamamlandı.
Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Söğüte iki tur halinde gezi düzenlendi. Birinci tur gezide 44 gazi ve yakını ikinci tur gezide ise 63 gazi ve yakını geziye götürüldü. Samimi bir ortamda geçen gezide, Küre Köyü, Dursun Fakih Türbesi, Söğüt, Ertuğrul Gazi Kuyulu Mescidi, Çelebi Sultan Mehmet Cami, Karakeçili Parkı, Ertuğrul Gazi Türbesi, Hamidiye İdadiyesi, Darüleytam Binası, Bilecik, Belekoma Kalesi, Saat Kulesi, Şeyh Edebali Türbesi, Orhangazi Türbesi ziyaret edildi.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ‘Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında da İstanbula gezi yapılması planlandı. Düzce belediyesi bünyesinde 60 yaş ve üstü kişilerin yararlandığı yaşam merkezine kayıtlı kişilerin katılacağı gezi 2 Ekim tarihinde yapılacak. Gezi programında da Sultanahmet Meydanı, Sultanahmet Cami, Topkapı Sarayı, Eyüp Sultan Cami ziyaretleri ile Boğaz turu yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER