hafızların icazet merasimleri devam ediyor

hafızların icazet merasimleri devam ediyor

hafızların icazet merasimleri devam ediyor

Düzcede eğitimlerini tamamlayan hafızların icazet merasimleri devam ediyor. Hafız Hasan Erkek Kuran Kursu hafızları da tamamladıkları eğitimlerinin ardından yapılan merasimle icazetlerini İl Müftüsü Selami Emenin elinden aldılar.
30 Öğrencinin eğitimini tamamlayarak hafızlığa ilk atıkları merasimde seçkin okuyucular, alimlerin tilavet ve irşadları eşliğinde yapılan merasime misafir Kura hafızlar tarafından Kuran tilaveti ve kursiyerlerce hatim tertibi yapıldı.
İl Müftüsü Selami Emen, merasimde yaptığı konuşmada, Düzcenin hafızlar diyarı olduğunu ifade ederek; hafızların yetiştirdiği diyarlarda doğal afetlerin uzak olacağını söyledi. Hafız Hasan gibi birçok hafızlar yetiştirdiklerini dile getiren Emen, Cenab-ı Allaha sonsuz hamd-ı senalar ediyoruz. Başta Kuran Kursu Yöneticisi Gürkan Yıldız, hocalarımızı, öğrencilerimizi, ailelerini ve hayırseverleri tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah hayırlarını kabul eylesin. Hafız Hasandan her sene 30 hafız yetişiyor. Hafız yetişen yere Allahın izniyle ne bela, ne sıkıntı, ne üzüntü, ne de keder uğramaz dedi.
Selami Emen konuşmasının ardından dua edildi. Hafızlık eğitimlerini tamamlayan hafızlara İl Müftüsü Selami Emen icazetlerini verdi. İl Müftüsü Emen ayrıca hafızlara ve eğiticilerine hediyeler verdi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER