"Harekat çok güzel gidiyor, kimse merak etmesin"

"Harekat çok güzel gidiyor, kimse merak etmesin"

"Harekat çok güzel gidiyor, kimse merak etmesin"

DÜZCE - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriyenin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Düzceli Jandarma Uzman Çavuş Şevket Özdemir, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Cumayeri ilçesinin Yaka Mahallesindeki babaevine gelen Özdemir, ailesinin sevinciyle karşılandı.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrinde gerçekleştirilen operasyonlar sırasında 5 parmağından yaralanan Özdemir, bir an önce iyileşip silah arkadaşlarına kavuşmayı bekliyor.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasın Zara ilçesinde görev yaptığını belirterek, geçici görevle Zeytin Dalı Harekatına katıldığını söyledi.

Harekatının ilk gününden beri bölgede olduğunu anlatan Özdemir, şöyle konuştui:

Harekat çok güzel gidiyor, kimse merak etmesin. Allahın izniyle kazanacağız. Parmağım kırık, fazla bir şeyim yok, o kadar. İyileşip hemen arkadaşlarımın yanına gideceğim. Harekat devam ediyor, iyileştiğim gün yanlarına gideceğim. Herkes bilsin bir problem yok. Ben de iyiyim Allaha şükür.

Özdemirin ağabeyi Nizam Özdemir de TSKnin Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek, Keşke tüm arkadaşlarımız sağ salim dönebilse. Şehit olan kardeşlerimizin mekanını Allah cennet eylesin. Gururluyuz, vatan için gerekirse hep beraber çarpışacağız, bu kaçınılmaz bir şey. Vatanımız sağ olsun, harekatı destekliyoruz. diye konuştu.

Anne Zeynep Özdemir de vatan için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

3 oğlum var, en küçüğü asker. Yaralandı, geldi. Gerekirse iki oğlumu daha yollarım. Hatta kendim de yemek yapmak için giderim. Allah izin verirse hep birlikte destek olacağız.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER