İlkokulu öğrencileri, "Geleceği Planlıyorum" etkinliği

İlkokulu öğrencileri, "Geleceği Planlıyorum" etkinliği

İlkokulu öğrencileri, "Geleceği Planlıyorum" etkinliği

Düzce Işık İlkokulu öğrencileri, Geleceği Planlıyorum etkinliği kapsamında Düzce Üniversitesini ziyaret etti.
Öğrenciler, Öğretmenleri Çiğdem Duman rehberliğinde ilk olarak Düzce Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret ederek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ile bir araya geldiler. Rektörlük Çalıştay Salonunda gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Üniversitesinin Fakülteleri, Yüksekokulları ve Meslek Yüksekokulları ile lisans ve ön lisans bölümleri hakkında bilgiler aktararak minik öğrencilerin merak ettikleri konuları cevaplandırdı.
Bu ziyaretlerin, öğrencilerin ufkunun açılması bakımından çok önemli olduğunu dile getiren Prof. Dr. İlhan Genç, öğrencilere rehberlik eden 3A Sınıf Öğretmeni Çiğdem Dumana teşekkür etti. Öğrencilere hediye takdiminde de bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, minik misafirlere öğretim hayatlarında başarı dileklerinde bulundu. Çiğdem Duman ise kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Gençe plaket takdim etti.
Rektörlük ziyareti sonrasında Işık İlkokulu öğrencileri; sırasıyla Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültelerindeki laboratuvarlar ile Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezindeki derslikleri gezdiler. Son olarak Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezini (DÜBİT) ziyaret eden öğrenciler, merkezdeki cihazları ve 3-D yazıcıları da yakından görme imkanı elde etti.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER