Iraklı Kız Canına Kıymak İstedi.

Savaştan kaçtı, Düzce'de ölmek istedi

Iraklı Kız Canına Kıymak İstedi.

Umutlarla geldiği Düzcede canına kıymak istedi. Irak uyruklu 24 yaşındaki bayan ilaç içip bileklerini keserek intihar etmek istedi. Iraklı kızı polisler kurtardı.
Olay, Düzce Merkezde Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokakta bulunan bir apartmanın 3. Katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 3 Yıl önce Irakta anne ve babasını kaybeden 24 yaşındaki Muna Khalid Abdulmaged, hayatını devam ettirebilmek için Türkiyeye sığınarak Düzceye geldi. Burada hayatını tercümanlık yaparak devam ettiren Muna Khalid Abdulmaged, gece saatlerinde girdiği depresyon sonucunda hayatına son vermek istedi. İlaç içerek bileklerini kesen Muna Khalid Abdulmaged, daha sonra bir umutla Sakaryada yaşayan Iraklı Mahmud isimli bir arkadaşını arayarak intihar ettiğini söyledi. Mahmudun Düzcedeki arkadaşlarına haber vermesi üzerine Muna Khalid Abdulmagedin yaşadığı daireye gelen Iraklı arkadaşları ve polis ekipleri kapıyı açtırdılar. Bilekleri kan içindeki Muna Khalid Abdulmagedi kurtarmak için ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği ekipleri yaptı.
Ardından 112 ekiplerinin gelmesi ile Muna Khalid Abdulmaged, ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. 24 Yaşındaki Muna Khalid Abdulmaged hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER