Kahvehanenin 1 günlük çay paralarını Afrin'e bağışladı

Kahvehanenin 1 günlük çay paralarını Afrin'e bağışladı

Kahvehanenin 1 günlük çay paralarını Afrin'e bağışladı

Düzceli kahvehane sahibi, iş yerinin 1 günlük tüm kazancını Afrin operasyonuna destek için Mehmetçiğe bağışladı. Kampanyayı duyan vatandaşlar ise bol bol çay içerek destek oldular.
Afrin operasyonu için Türk Silahlı Kuvvetlerine destekler bütün hızıyla devam ediyor. Toplumun her kesiminden Mehmetçiğe destek yağarken Düzceli kahvehane sahibi İbrahim Güney de işletmesindeki 1 günlük içilen bütün çayların kazancını Mehmetçiğe bağışlama kararı aldı. Düzce merkeze bağlı Sancaklar Mahallesinde, mahalle kahvehanesini işleten İbrahim Güney, 31 Ocak tarihinde kahvehanesinin bütün hasılatını operasyonu yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlayacak. Kahvehanenin duvarına 31 Ocak 2018 günü işletmemizde yapacağınız bütün harcamalar Afrin Operasyonundaki Türk Silahlı Kuvvetlerimize bağışlanacaktır yazısı asan İbrahim Güneyin yazısını gören vatandaşlarda kahvehaneye akın etti.
Düzenlediği kampanya ile ilgili olarak konuşan Kahvehane sahibi İbrahim Güney, Afrindeki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, dar gelirlilerin de bir katkı yapması için böyle bir şey düşündüm. Hem onlar hem ben katkı yapmış olacağız. Sabah 6da açtık dükkanı, gece 12ye kadar olan ücretleri TSKya bağışlayacağız. Halkın duyarlılığı için yapıyoruz. İnsanlarımız katkıda bulunmalı, her ne kadar devletimiz ihtiyacımız yok dese de biz de katkıda bulunmak istiyoruz. İnsanlardan çok olumlu tepkiler aldık dedi.
Mahalle sakinleri ve vatandaşlardan yoğun destek gören İbrahim Güneyin kampanyası için vatandaşlar da, Başka zaman 1 bardak içiyorsak bugün 10 bardak içeceğiz. Bugün içtiğimiz çayların parası askerlerimize gidecek çünkü dediler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER