Kaldırımlara dubalar döşeniyor

Kaldırımlara dubalar döşeniyor

Kaldırımlara dubalar döşeniyor

Akçakoca Belediyesi ekipleri, araçların kaldırımlara park edilmelerini engellemek için kaldırım kenarlarına demir duba monte ediyor.
Akçakoca Belediyesi, dört bir koldan yaza sezonuna hazırlanıyor. Altyapı çalışmalarının devam ettiği ilçede, belediye ekipleri bir yandan kumsalları yaza sezonuna hazır hale getirmeye çalışırken, diğer yandan şehir estetiğini öne çıkaran başarılı çalışmaları imza atmaya devam ediyor.
Okulların kapanmasıyla birlikte Akçakocanın en işlek caddelerinden bir olan Çınar caddesinde, yayaların rahat bir biçimde yürüyüş yapabilmelerine çaba gösteren belediye, yaya geçişini engelleyen uygunsuz araç parklarını önlemek amacıyla demir duba yerleştirmeye başladı.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, özellikle uzun yaz akşamlarında sahilde yürüyüş yapmaya çıkan vatandaşların yoğun şikayetine neden olan kaldırımlardaki uygunsuz araç parkının önüne geçmek için çaba sarf ettiklerini ve bu çalışmalar kapsamında Çınar Caddesi bulunan kaldırım kenarlarına da demir duba monte edildiğini belirtiler. Bu sayede, yayaların kaldırımda rahatlıkla yürüyebilmesine imkan sağlanacağını ifade ettiler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 07:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER