Kaza'da ölen 2 kişi toprağa verildi,

- Olayda yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesi, toprağa verildi

Kaza'da ölen 2 kişi toprağa verildi,

DÜZCE - Düzcenin Kaynaşlı ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren Sezgin Emirzaoğlunun cenazesi, Kumluca Mahallesindeki evinden alınarak, mahalle camisine getirildi.

Emirzaoğlunun yakınları, cami önünde taziyeleri kabul etti. Emirzaoğlunun cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Şenin cenazesi de Yeşiltepe köyündeki evinden alınarak köy camisine getirildi. Burada helallik alınması ve kılınan namazın ardından, Ahmet Şenin cenazesi defnedildi.

- Olay

Osman Usmalı idaresindeki 34 LOE 29 plakalı kimyasal madde yüklü tanker, dün akşam saatlerinde D-100 karayolu İstanbul istikameti Kaynaşlı kavşağında önce ışıklarda duran iki otomobile, daha sonra da yol kenarında park halindeki biri minibüs 4 araca çarpmıştı.

Hızını alamayan tanker, önüne aldığı minibüsle yol kenarındaki kahvehaneye girerek yandaki boş araziye devrilmiş, kazada yol kenarında servis bekleyen Ahmet Şen ve kahvehanenin önünde köftecilik yapan Sezgin Emirzaoğlu, tankerin altında kalarak hayatını kaybetmişti. Kazada 2si ağır 5 kişi de yaralanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER