Koç; Göreve gelirken yıkmaya geliyoruz dedik"

Koç; Göreve gelirken yıkmaya geliyoruz dedik"

Koç; Göreve gelirken yıkmaya geliyoruz dedik"

AK Parti Gölyaka 6. Olağan Kongresi Gölyaka Şehir Parkında geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan İl Gençlik Kolları eski Başkanı Fazlı Koç, 130 oy ile Gölyaka İlçe Başkanı oldu.
AK Parti Düzce ilçe teşkilatlarında kongre heyecanı devam ediyor. Gölyaka ilçesinde yapılan kongrede eski Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 130 oy ile AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı oldu.
Kongre eski Gölyaka ilçe Başkanı Necmi Kapın açılış konuşması ile başladı. Kap, İlçe başkanlığını bugün devredeceğiz, görev yaptığım süre içerisinde destek veren herkese teşekkür ediyorum. AK Parti iktidarı ile vatandaş hizmet gördü, bizler dava adamıyız, cumhurbaşkanlığı sistemi çok önemli, milletin tamamını mutlu etmek için çalışacağız, Yeni seçilecek olan Fazlı Koça şimdiden başarılar dilerim, her zaman yanında olacağız ifadelerinde bulundu.
Göreve gelirken yıkmaya geliyoruz dedik
Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut kürsüye gelerek belediye olarak yapılan çalışmaları aktardı. Akbulut, Biz gelirken yıkmaya geliyoruz dedik yıkalım ki yenisini yapalım. Mazeret üretmeye gelmedik, hizmet etmeye geldik, doğalgazı getireceğiz dedik getirdik, suyumuz geldi mi geldi, belediye de ak masa kurduk vatandaşımız kolay ulaşsın diye. Doğalgaz da bin 500 aboneye ulaştık, evlere suyu biz bağlatıyoruz, stadyum yapacağız dedik bitmek üzere, ruhen Müslümanım fikren komünistim. 219 kişiyi ev sahibi yaptık, araç parkını genişlettik, elektriği bütün kabloları yerin altına aldık. İmar bir belediye başkanının başını yer, Gölyaka kazansın ben kaybedeyim, imar deyince akla hep rant gelir ama biz ranta değil hizmete önem veriyoruz, Gölyakayı marka şehir yapacağız, iskan sorununu çözeceğiz, biz hep birlikte kazanacağız. Yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum, biz başkanımızın yanında olacağız dedi.
Gölyakayı turizm alanı yapmak istiyoruz
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise eski Başkan Necmi Kap ile çalışmaktan onur duyduğunu belirterek, Necmi ağabeyimiz, Fazlı kardeşimize mutlu bir şekilde bayrağı devrediyor, Bekir başkanımız faaliyetleri açık bir şekilde anlattı, biz çok uğraştık doğalgazı için ama Bekir Başkan şahsi dostluklarını ve siyaseti kullanarak bunu başardı. Biz Gölyakayı turizm alanı yapmak istiyoruz. Fazlı kardeşime şimdiden başarılar diliyorum diye konuştu.
AK Parti 23. Dönem Milletvekili Celal Erbay da kongrelerin hayırlara vesile olmasını istedi.
Kimsenin sırtına basarak siyaset yapmadım
Son olarak kürsüye gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ben demeden biz olmalıyız mesajı verdi. Keskin, Teşkilatımız uzun zamandır bir süreç yaşıyor, Düzce 81 vilayet içerisinde en az problemi olan bir kaç ilden biridir, bir mücadele içindeyiz, birbirimizin hukukuna saygı göstermek zorundayız, kardeşlik düsturuna devam etmeliyiz. Araştırmadan hiçbir kardeşinize saldırmayın. Çünkü daha sonra mahcup olabilirsiniz. Siyasette hep vardır. Birilerinin ayağını kaydırmak, sırtına basarak siyaset yapmak. Ben hiç kimsenin sırtına basarak siyaset yapmadım dedi.
Talimatı Cumhurbaşkanımdan alırım
Bu partinin il başkanlığını yaptığım sürece bu çizgimi korumaya devam edeceğim. Kim ne yaparsa yapsın. Hiç fark etmez. Ben talimatı sadece Recep Tayyip Erdoğandan alırım diyen Keskin, Başka da hiç kimseden talimat almam. Almadığımı da bu salondaki herkes bilir. Siyasi hayatıma da mal olsa almam. 2012de ben bu teşkilata il başkanı adayı oldum. Yüzüme gülüp de arkamdan iş çevireni de gördüm. Başkasının arkasından iş çevirmem. Yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma satmadım. Bundan sonra da satmayacağım. Bu davanın yolcuları olarak en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana yakışır bir şekilde yürüyeceğimizden hiçbir şüphem yok. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum ifadelerinde bulundu.
AK Parti Gölyaka İlçe Başkanlığının tek adayı olan Fazlı Koç da kendini ilçe başkanlığına layık görenlere, birlikte çalışma fırsatı bulduğu tüm teşkilatlara ve kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğana gençlerin önünü açtığı için teşekkür konuşması yaptı.
Kongrede faaliyet raporu ve gelir gider tablosu ibra edildi. Ardından da delegeler seçime giderek oylarını kullandı. Oyların sayılmasının ardından Fazlı Koç, 130 oyla AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı oldu.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER