Konuralp anaokulu velileri Aile Eğitimi dersine katıldılar...

Konuralp anaokulu velileri Aile Eğitimi dersine katıldılar

Konuralp anaokulu velileri Aile Eğitimi dersine katıldılar...

Konuralp Anaokulunun 4 yaş grubu sınıfının velileri ve anasınıfı öğretmeni Şeyma Özdemir, Düzce Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı birinci sınıf öğrencilerinin Aile Eğitimi dersine konuk oldular.
Düzce Üniversitesi öğrencileri ile anne ve babaların bir araya geldiği derste Öğretim Görevlisi Zeynep Topcu Bilir tarafından, ailelere yönelik Çocukla İletişim ve Çocuklarda Görülebilen Problem Davranışlar konularında seminer verildi.
Ailelere yönelik seminerleri daha çok anaokullarında ya da konferans salonlarında verdiklerini ifade eden Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zeynep Topcu Bilir, Konuralp Anaokulu öğretmeni Şeyma Özdemir tarafından gelen öneri ile ilk kez aile seminerlerini üniversite sıralarında verdiklerini açıkladı.
Her iki kurum için de oldukça güzel bir deneyim olduğunu dile getiren Bilir, Öğrencilerimiz ailelerin hangi konularda eğitime ihtiyaç duyduklarını bire bir ailelerden dinlerken, ailelerimizden kimi yıllar sonra, kimi ise belki de ilk kez üniversite sıralarında ders dinlediler. Bu ders, işlediğimiz en verimli aile eğitimi dersi oldu diyerek kendilerine güzel bir deneyim sağlayan Konuralp Anaokulu velilerine ve ana sınıfı öğretmeni Şeyma Özdemire katılımları için teşekkür etti.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER