Kültür Koleji'nin Sanat Gecesi büyük beğeni topladı

Kültür Koleji'nin Sanat Gecesi büyük beğeni topladı

Kültür Koleji'nin Sanat Gecesi büyük beğeni topladı

Düzce Kültür Koleji Sanat için ara ver adı ile sanat gecesi düzenledi. Öğrenciler yerli ve yabancı eserleri piyano ve keman ile sundular.
Sanat için ara ver programı öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı ile başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Kültür Koleji kurucusu Hasan Aktürk, Eğitim Kurumu Müdürü Birol Güney, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program ile unutulmaz bir gece yaşandı. Davetliler öğrencilerin piyano ve gitar konseri ile keyifli dakikalar geçirdi.
Öğrenciler; Sohbahar, Yanke Doodle, 9. Senfoni, Down To The Sea, Tavşan Kaç, This Old Man, Caddelerde Rüzgar, Yalancı Çoban, Samanyolu, Für Elise, Dervişin Dansı, Romance, Hatırla Sevgili, Arkadaşım Eşek, Memleketim, Czerny, Leperuj, Macar Dansı, Tuna dalgaları isimli eserleri piyano ve gitar ile çalarak izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Öğrencilerin performansları büyük bir beğeni ve alkış topladı.
Müzik Öğretmeni Başak Beşer yönetimindeki ilkokul korusu Oynar mısın benimle, Haydi gelin çocuklar, Mavi gezegen, Bekçi Baba, Tik tak şarkıları ile davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Ortaokul korosu Sözlerimi geri alamam, Yaşamak var ya, Küçüğüm, Bölge gelmiş böyle, Seve zaman, Fesuphanallah, Biz Atatürk Gençleriz şarkılarını seslendirdi. İzleyenlerden bol bol alkış alan öğrenciler de unutulmaz bir gece yaşadı.
Sanat dolu gecenin sonunda Kültür Ortaokulu Müdürü Murat Sert, gecenin mimarı çocuklara ve Müzik Öğretmeni Başak Beşer ile Resim öğretmeni Binnaz Öztürke teşekkür etti.
Öğretmenlere teşekkür çiçeklerini Eğitim Kurumu Müdürü Birol Güney ve Kültür Koleji Kurucusu Hasan Aktürk verdi.
Hasan Aktürk Kültür Kolejinin akademik eğitimin yanında spor ve güzel sanatlara önem verdiğine dikkat çekerek O kadar güzel eserler icra ettiler ki, hangi sözü söylesek az kalacak. 12 yıldır mezun veriyoruz. Gerçekten TEOG başarısında Düzcede Türkiye genelinde dereceler elde ettik. Bu yılda geçen yollara oranla 101 olan ortalamamızı 108e çıkardık. Öğrenci sayımız artmasına rağmen başarımız düşmedi. Başarımız daha da yükseldi. Siz velilerimize, öğrencilerimizin resim, güzel sanatlar ve spor dallarında mutlaka ön plana çıkartacağımızın sözünü vermiştim. Bu yıl arkadaşlarımız çok güzel çalışmalar yaptılar. Bu sene basketbol takımına ağırlık vererek bayanlarda Türkiyede binlerce okulun arasında öğrencilerimiz 2 Haziran Cuma günü Türkiye şampiyonluğu final maçını oynayacaklar dedi.
Önümüzdeki yılda ortaokulda basketbol ve voleybol dallarında iddialı olduklarını söyleyen Aktürk, Türkiye şampiyonluğu için çalışmalara devam edileceğini belirtti.
Hasan Aktürk velilere ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek Güzel programın ortaya çıkmasında Başak Beşer, Binnaz Öztürk ve Burcu İşbire teşekkür ediyorum. Özgüven içinde sanatlarını icra eden gençlerimizi alınlarından öpüyorum dedi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER