Mehmetçik için kan verdiler...

Mehmetçik için kan verdiler

Mehmetçik için kan verdiler...

Afrin harekatında terör örgütleri ile çarpışan Mehmetçike destek amacıyla başlayan kan bağış kampanyası artarak devam ediyor. Düzce SGK çalışanları ve kuruma gelen vatandaşlar da kan bağışında bulundular.
Afrinde başlayan Zeytin Dalı Harekatının ardından Türkiye genelinde Mehmetçike destek çığ gibi büyürken kimi dualarıyla, kimi el emekleri ile kahramanlarımızın yanında olduğunu belirttiler. Harekat ile birlikte başlayan kan bağış kampanyasında da duyarlı vatandaşlar olası ihtiyaç için hareket geçti.
Kan Bağışı kampanyasına Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu da katıldı. Kurum çalışanları ve iş için gelen vatandaşlar Mehmetçike destek amacıyla kan bağışında bulundular.
SGK Müdürü Necmi Köroğlu, yapılan bu anlamlı bağıştan duyduğu mutluluğu dile getirirken, ordumuza başarılar diledi.
Köroğlu, Ülkemizin bugünlerde zorlu bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Afrin harekatında Mehmetçiğimize, Kızılayımıza, yurdumuza destek olmak için SGK olarak kan bağışı kampanyası düzenledik. Devletimize, milletimize, Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz. Giriş katında düzenledik, bugün Pazartesi gelen vatandaşımız da çok olur onlar da katılsın diye şeklinde konuştu.
Türk Kızılayı Düzce Kan Bağış Merkezi Doktoru Fatih Sezer ise, Zeytin Dalı operasyonu ile birlikte özellikle kamu kurumları çalışanlarının bağış yapmak için başvuruda bulunulduğunu belirtti.
Sezer, O nedenle bu süreçte kamu kurumlarındaki ekiplerimize ağırlık verdik. Özellikle genç nüfusta bir duyarlılık oluştu. Bağışlarda artış gözlendi. Kamu kurumlarının yaptığı bu çalışma ayrıca halkta da bilinçlenmeye sebep oldu derken, kan Bağış Merkezi olarak haftanın 6 günü birden fazla noktada bağış için çalıştıklarını, şehrin merkezinde bir ekip bulundurarak bağışları kabul ettiklerini bildirdi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER