Mezuniyet törenlerini online yaptılar

KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİ İLE OKULLARINA GİDEMEYEN ÖĞRENCİLER MEZUNİYETLERİNİ ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİ. DÜZCE HAMİDİYE ŞEHİT ÖZGÜR IŞIK İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ CANLI YAYINDA MEZUN OLDU

Mezuniyet törenlerini online yaptılar

DÜZCE(İHA) – Korona virüs salgını nedeni ile okullarına gidemeyen öğrenciler mezuniyetlerini online olarak gerçekleştirdi. Düzce Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu 4. sınıf öğrencileri canlı yayında mezun oldu.

Düzce Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu 4. sınıf öğrencileri korona virüs salgını nedeni ile mezuniyetlerini yaşayamadı. Sınıf öğretmenleri Nurcan Tepe Özkılıç öğrencilerinin mezuniyet törenini canlı yayın yapmak için hazırlıklar yaptı. Evinde hazırladığı kepleri öğrencilerin velilerine ulaştıran sınıf öğretmeni daha sonra öğrencilere ders var diyerek canlı yayın açtı. Ders olmasını bekleyen öğrenciler velilerin getirdiği kepleri görünce mezuniyet töreni organizasyonu başladı. Sınıf öğretmeni Nurcan Tepe Özkılıç çocukların 1. sınıftan itibaren yer aldığı fotoğraflarla hazırladığı video öğrencilerde mutluluk oluşturdu. Ayrıca öğrenciler canlı yayında keplerini de fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER