Mili Şair Ersoy vefatının yıl dönümünde unutulmadı...

Mili Şair Ersoy vefatının yıl dönümünde unutulmadı

Mili Şair Ersoy vefatının yıl dönümünde unutulmadı...

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoyu vefatının 81.yıl dönümünde andı.
Vefatının 81.Yıl Dönümünde Mehmet Akif Ersoyu Anma Etkinliği adı altında düzenlenen programa; Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri katılım gösterdi.
Programa konuşmacı olarak davet edilen Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Özçelik, Mehmet Akif Ersoyun, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün liderliğinde başlayan Kurtuluş Savaşımızda, Anadolunun dört bir yanında gerçekleşen mücadeleleri, iman, inanç ve vatanseverlikle donatılmış kişiliği ile anlattığını belirterek, Milli şairimizin hayatı hakkında önemli bilgiler paylaştı.
Etkinlik sonunda yaptığı başarılı çalışmalar ve sunumu için Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Özçelike, Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Hüseyin Bayraktar tarafından teşekkür belgesi verilirken, program sonunda etkinliğe katılan öğrencilere ise, M. Ertuğrul Düzdağın İstiklal Şairi Mehmed Akif isimli kitabı hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER