Nihat Hatipoğlu'ndan Rektör Çakar'a ziyaret Etti,,,

Nihat Hatipoğlu'ndan Rektör Çakar'a ziyaret

Nihat Hatipoğlu'ndan Rektör Çakar'a ziyaret Etti,,,

DÜZCE(İHA) – Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlunu ağırladı.
Düzcede Hz. Peygamber Efendimizi (SAV) anma programına konuşmacı olarak davet edilen ünlü İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Düzce Üniversitesine gelerek Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakara nezaket ziyaretinde bulundu.
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlunu makamında ağırlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin ve Üniversite Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş eşlik etti.
Düzce Üniversitesi ve Düzce hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesinin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve yapacağı projeleri anlatarak, inşaatı sürmekte olan Üniversite Camisi hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğluna teşekkür ederek günün anısına hediye ve Düzce Üniversitesini anlatan materyaller takdim etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER