Offroad üyeleri 1800 rakımlı Kardüz Yaylası'na çıktılar.

Offroad üyeleri 1800 rakımlı Kardüz Yaylası'na çıktılar.

Offroad üyeleri 1800 rakımlı Kardüz Yaylası'na çıktılar.

Düzce Offroad Sporları Kulübü üyeleri, kar yağışının ardından 20 araçla Düzcenin en yüksek tepesi olan 1800 rakımlı Kardüz Yaylasına çıktılar. Kar kalınlığının 1 metreye yaklaştığı Kardüze çıkan DÜSOF üyeleri karın keyfini çıkardılar.
DÜSOF üyesi yaklaşık 80 kişi 20 araçla Düzcenin 1800 rakımlı Kardüz Yaylasına çıkarak kar yağışının keyfini çıkardılar. Macera amaçlı gezide araçları ile karın keyfini çıkardılar.
DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak ise kar seviyesinin ilk noktada 80 santimetreye kadar çıktığını ifade ederek Kardüz Yaylasındayız. Rakım 1820, kar seviyesi 80 santimetre. Ama ilk noktadayız. Yukarıda 1 metrenin üzerinde kar var. Zorlu bir parkur oldu. Akşam saatlerinde varabildik. Tekrar aşağı ineceğiz şeklinde konuştu.
DÜSOF üyesi Kadir Badur ise, Düzce Kardüz yayılasındayız. Düzce Offroad Sporları Kulübü olarak buradayız. Düzce merkezden karın yağdığını görünce dayanamadık. Karın bize gelmesini bekleyemedik. Yaklaşık 20 araçla 80 kişi Kardüz Yaylasına çıktı. Her zaman olduğu gibi maceraya devam ediyoruz dedi.
DÜSOF üyeleri zirveye çıkmalarının ardından çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından kent merkezine sorunsuz bir şekilde döndüler.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER