Öğrencilere Karne Alma Şenliği

Akçakoca Belediyesinden öğrencilere karne şenliği

Öğrencilere Karne Alma Şenliği

2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminin sona ereceği bu haftada Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından karne şenliği düzenledi. Akçakoca Belediyesi bahçesinde gerçekleşen etkinlik tiyatro gösteriyle başladı.
Akçakoca Belediyesi bahçesinde gerçekleşen karne şenliğine Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Özer, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Yalılı ve öğretmenler iştirak etti.
Şenliğin ilk günü tiyatro gösteriyle start alındı. Birbirinden güzel skeçler ve oyunlar yüzlerce öğrenci tarafından beğeniyle izlendi.
Burada bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, eğitimin önemine değindi. Gözünü daha gelişmiş bir gelecek hedefine dikmiş toplumlar, en büyük yatırımı bilgiye, eğitime ve dolayısıyla gençlere yapıyor diyen Başkan Yemenici şu sözlere değindi Daha gelişmiş ve daha güçlü bir Türkiye hedefinin büyük umudu ve güçlü teminatı çocuklardır. İlk defa ilçemizde karne şenliği düzenleniyor ve bizler ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Ramazan vesilesiyle çocuklara bir eğlence düzenlemek istedik hem de karne şenliği gerçekleştirmek istedik. Biliyorsunuz Cuma günü karne alınıyor, üç gün boyunca birbirinden güzel etkinlere yer verilecek. Tiyatro gösterilerimiz olacak, asıl büyük etkinliğimiz yarın. Büyük dev jenga kurulacak, şişme oyun parkları kurulacak, çocuklarımıza çeşitli hediyeler dağıtacağız. Karne şenliği adı altında düzenlemiş olduğumuz 1.2.3. ve 4.sınıf öğrencilerimiz doyasıya eğlenecekler diye belirtti ve üç saat süren etkinliklerin sonunda Belediye Başkanlığı tarafından çocuklara simit, ayran ve balonlar dağıtıldı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER