Öğretmenlere online hizmet içi eğitim

DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT YİĞİT, İL GENELİNDE ÖĞRETMENLERE ONLİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM VERMEYE BAŞLADIKLARINI, TÜM ÖĞRETMENLERİN SÜREÇ KAPSAMINDA POZİTİF KATKI SAĞLAYACAĞINI DİLE GETİRDİ

Öğretmenlere online hizmet içi eğitim

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, il genelinde öğretmenlere online hizmet içi eğitim vermeye başladıklarını söyledi.

Korona virüs (COVİD-19) salgını kapsamında okullara verilen aranın ardından öğretmenlerde öğrenciler için çeşitli faaliyetler yürütürken, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü de öğretmenler için online hizmet içi eğitim programı düzenledi. Uzaktan eğitim süreci yaşanılan günlerde eğitimi ihmal etmeyen öğretmenler için eğitim programı düzenlendiğini dile getiren Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Çocuklarda görülen davranış bozuklukları, Düzce Kodluyor Projesi ve paydaşlara etkisi gibi bir çok konuda online eğitim düzenleyeceklerini dile getirdi. Yiğit, "Değerli meslektaşlarım, uzaktan eğitim sürecini yaşadığımız bu günlerde eğitimin hiç bir aşamasını ihmal etmeden ve aksatmadan faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu noktada siz değerli meslektaşlarımızın hizmetiçi eğitimini de önemsiyor, uzaktan eğitim sürecinde bizlere pozitif katkı sağlayacak eğitimlere ara vermeden devam ediyoruz. Çocuklarda görülen davranış bozuklukları, Düzce Kodluyor projesi ve paydaşlara etkisi, eğitimde fotoğraf ve video kullanımı ve green screen, Korona günlerinde çocuklarla evde nitelikli zaman geçirme, Teknoloji Destekli İngilizce eğitimi, EBA ders akış tasarımı, öz anlayış ve öz şefkat ruh sağlığı açısından bir değerlendirme, matematik ve stem, bilimin yöntemi ve tarihi, teknoloji tarihi, 21. yüzyıl becerileri ve fen eğitimi, örnek erasmus+ projesi tanıtımı, görüntülü erişim sağlayan ders hazırlama araçları ve her yönü ile uzaktan eğitim konuları işlenecek. Eğitimler 28 Nisan tarihinde başlayacak ve 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2020, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER