OTOMOBİLE ÖNCE KAMYON ARDINDAN DA ARAZİ ARACI ÇARPTI

OTOMOBİLE ÖNCE KAMYON ARDINDAN DA ARAZİ ARACI ÇARPTI

Düzce TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan otomobile önce kamyon, ardından arazi aracı çarptı. Kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine seyir eden Hıdır Bakır idaresindeki 34 PB 1739 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobile aynı yönde ilerleyen Cumali Öztürk’ün kullandığı 06 BIR 110 plakalı kamyon ve Şafak Karaer idaresindeki 34 DKU 991 plakalı arazi aracına çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis'i, durumu ağır olan Hıdır Bakır’ı olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer araçta bulunan Zeynep Karaer, Yasincan Karaer, Taha Karaer ve Zübeyde Akın ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındılar.
Savaş alanına dönen kaza yerinde emniyet ekipleri ve karayolları ekipleri yolu trafiğe açmak için temizlik yaptı. TEM Otoyolu İstanbul istikametinde trafik yaklaşık 1 saat tek şeritten verilirken, araçların alandan kaldırılmasının ardından ulaşım normal seyrine döndü.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER