Oyuncak Müzesi Sergisi Düzce'de

Oyuncak Müzesi Sergisi Düzce'de

Oyuncak Müzesi Sergisi Düzce'de

Sepaş Enerji, 1700lü yıllardan günümüze oyuncak tarihinin en gözde örneklerini Düzcelilerle buluşturuyor. Şair/yazar Sunay Akın tarafından kurulan İstanbul Oyuncak Müzesi, 31 Ekim – 12 Kasım tarihleri arasında Krempark AVMde ziyaretçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.
Sepaş Enerji tarafından Düzcede gerçekleştirilecek sergide yüzyıllık geçmişe sahip oyuncaklar yer alıyor. Ziyaretçiler ilk uzay temalı oyuncakların 1920li yıllarda Amerikada üretilmesiyle 1969 yılında Amerikanın aya çıkması arasındaki güçlü bağlantıyı ve daha pek çok tarihi bilgiyi oyuncakların diliyle keşfedecekler. Oyuncak dünyasının en etkileyici oyuncaklarından bebek evlerinin de en güzel örnekleri Oyuncak Müzesi Sergisinde ziyaret edilebilecek. 1700lü yıllarda Almanyada ortaya çıkan bebek evi kültürünün yüz yıllık, en seçkin örnekleri, ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken oyuncaklardan olacak.
Yüz yaşındaki tahta kamyondan, sesten hızlı giden Concorde uçağa kadar ulaşımın tarihine de tanık olacak olan ziyaretçiler, 2. Dünya Savaşından sonra Japonyada içine konulan piller ile teknolojik devrimin başlangıcı sayılan oyuncak örneklerini de sergide görebilecek. Oyuncak Müzesi Sergisinde yer alacak ‘Türk Malı oyuncaklar da hatıralarda derin izler bırakan örnekleriyle ziyaretçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.
Sepaş Enerji tarafından Düzce Krempark AVMde sergilenecek Oyuncak Müzesi Sergisi 12 Kasım tarihine kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER