Oyuncu Gelinoğlu'nun özel gösterimi Düzce'de gerçekleştirildi

- Ender Mıhlar'ın yönettiği ve "Ali Kundilli" karakteri ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan oyuncu Cem Gelinoğlu'nun başrolünde oynadığı film, Düzce Moonlight Cinema Clup'ta gösterildi

Oyuncu Gelinoğlu'nun özel gösterimi Düzce'de gerçekleştirildi

DÜZCE - Ali Kundilli karakteri ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan oyuncu Cem Gelinoğlunun 3. filmi Şansımı Seveyimin özel gösterimi, Düzcede gerçekleştirildi.

Ender Mıhların yönettiği, Düzceli oyuncu Gelinoğlunun başrolünde oynadığı Şansımı Seveyim, Düzce Moonlight Cinema Clupta gösterildi. Filmin başrol oyuncusu Gelinoğlu da özel gösterime katıldı.

Gösterimin sonunda gerçekleştirilen söyleşiye katılan Gelinoğlu, 25 Ağustosta vizyona giren filmle ilgili ilk tepkilerden memnun olduğunu dile getirdi.

Gelinoğlu, Düzceli olduğunu hatırlatarak, Film için ilk gelen tepkiler çok olumlu. İnşallah izleyicilerimiz de memnun kalacaktır. Ben bu kentin yetiştirdiği bir oyuncuyum ve her filmimde burada olmaktan mutluluk duyuyorum. dedi.

Söyleşinin ardından pasta kesen Gelinoğlu, hayranlarına imza verdi.

Oyuncu kadrosunda Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümerin de yer aldığı filmde, çevresinde şanssızlığı ile bilinen Sebahattinin büyüdüğü mahalleye geri dönmesinin ardından başından geçenler konu ediliyor.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER