Özlü Düzce'de

Bakan Özlü Düzce'de

Özlü Düzce'de

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Dost ve kardeş ülkelerimizin olduğu coğrafyada sıkıntılar var. Dostlarımızı yalnız bırakmayacağız dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, eşi Onur Özlü ile birlikte Düzcenin Çilimli ilçesinde Çilimli Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katıldı. Bakan Özlü, iftar sonrasında Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen Bisiklet Dostluğu projesi kapsamında Suriyeli ve Türk çocuklarından oluşan 10 çocuğa bisiklet hediye etti. Ardından bir konuşma yapan Bakan Faruk Özlü, Katarda yaşananlara dikkat çekerek, Bugünlerde hem dünyada hem de Türkiyede önemli gelişmeler oluyor. Özellikle aramızın iyi olduğu dost ve kardeş ülkelerin bulunduğu coğrafyada sıkıntılar oluyor. Bunları hep birlikte aşacağız. Dostlarımızı yalnız bırakmayacağız. Onlara yardımcı olacağız. Problemlerin çözümünde katkı sağlayacağız diye konuştu.
İftar yemeğine Bakan Faruk Özlünün yanı sıra AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçe belediye başkanları, daire amirleri ve davetliler ile ilçe halkı katıldı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER