Polis abi ve ablalarına özendiler

DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTULAR. POLİS MOTORLARINA VE ARAÇLARINA BİNEN ÇOCUKLAR, AYRICA TRAFİK KURALLARIYLA İLGİLİ OLARAK POLİS AĞABEYLERİNDEN BİLGİLER ALDILAR. POLİSLERİ ÇOK SEVDİKLERİNİ DİLE GETİREN MİNİKLER, GELECEKTE POLİS OLMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.

Polis abi ve ablalarına özendiler

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Şükran Öney Anaokulu öğrencileri ile buluştular. Polis motorlarına ve araçlarına binen çocuklar, ayrıca trafik kurallarıyla ilgili olarak polis ağabeylerinden bilgiler aldılar. Polisleri çok sevdiklerini dile getiren minikler, gelecekte polis olmak istediklerini söylediler.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından okullarda düzenlenen trafik eğitimleri kapsamında trafik ekipleri Şükran Öney Anaokuluna çıkartma yaptı. Polis motorları, araçları ve radar aracıyla Şükran Öney anaokuluna giden trafik ekipleri, okulun bahçesinde miniklerle bir araya geldi. Ekipler miniklere kırmızı düdük uygulaması hakkında bilgiler verdiler. Eğitimin ardından polis abi ve ablalarının yardımıyla polis motorlarına, polis araçlarına binen minikler, siren çalıp, araç megafonundan anonslar yaptılar. Etkinliğin sonunda ise polisler yanlarında getirdikleri çikolataları çocuklara verdiler.

Etkinlik hakkında konuşan Şükran Öney Anaokulu öğrencileri, polisleri çok sevdiklerini ve gelecekte polis olmak istediklerini söylediler. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER