Rafting sporunu iki sezon olarak biliyoruz

Rafting sporunu iki sezon olarak biliyoruz

Rafting sporunu iki sezon olarak biliyoruz

DÜZCE - Sonbahar mevsiminin başlangıcında devam eden sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Düzcedeki rafting tesislerinde yoğunluk oluşturdu.

Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyündeki tesisleri tercih eden raftingciler, Melen Çayında rafting yaparak serinledi.

Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sonbaharın gelmesiyle rafting sporuna olan ilginin artarak devam ettiğini söyledi.

Rafting sporunu iki sezon olarak değerlendirdiklerini aktaran Tepe, şöyle konuştu:

Rafting sporunu iki sezon olarak biliyoruz. Birinci sezon, mart ve mayıs ayları, ikinci sezon ise eylül-aralık aylarını kapsıyor. Sonbahar mevsimi başladı, misafirlerimiz sonbaharda da rafting yapmak için Melen Çayına geliyor. Sezon olarak iyi başladık, sonbaharın gelmesi ve yaprak dökümüyle turlarımıza devam ediyoruz. Vazgeçilmez sporumuza her geçen gün ilgi artıyor.

 

Melen Çayının güzelliklerinin farklılığına değinen Tepe, İstanbul ve Ankaranın tam ortasında olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti.

Tepe, sıcaktan bunalan ve şehir gürültüsünden kaçmak isteyenlerin burayı tercih ettiğini vurgulayarak, Burayı görenler, parkurun, adrenalin dolu ve güvenli olduğunu bilerek buraya tekrar geliyor. Talep her yıl artıyor, talep arttıkça tesislerimiz daha güzel imkanlar sunmak için yarışıyor. dedi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER