Rektör Çakar Müslümanlar olarak yaşadığımız çokça acı var.

Rektör Çakar Müslümanlar olarak yaşadığımız çokça acı var.

Rektör Çakar Müslümanlar olarak yaşadığımız çokça acı var.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bayramlaşma Programı, akademik ve idari personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Düzce Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen bayramlaşma programında Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, tüm çalışanların bayramını tek tek kutladı. Bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren Rektör Çakar, bayramı huzurlu geçirmenin önemine değinerek Hem ülke olarak hem dünya olarak hem de Müslümanlar olarak yaşadığımız çokça acı var. Bu bayramların birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.
Çok huzurlu bir üniversite olduklarını her fırsatta dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İlim huzurda olur diyoruz. Bu bayramların, devlete, millete ve hizmete yönelik üretilecek çabaların artmasına vesile olmasını diliyoruz ifadelerini kullandı.
Düzce Üniversitesinde yeni akademik yılın yakında başlayacağını belirten Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, yeni dönemde bütün akademisyenlere başarı dileklerini ifade ederek heyecanla yeni öğrencileri beklediklerini sözlerine ekledi. Ekim ayı içerisinde Düzce Üniversitesinin tüm birimlerini ziyaret edeceğini dillendiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, mensupların bayramını kutlayarak sözlerini sonlandırdı.
Düzce Üniversitesi bünyesinde düzenlenen ve dayanışmanın en güzel simgelerinden olan bayramlaşma programı, çalışanların birlik ve beraberliğinin güçlenmesine vesile oldu.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER