Rektör Çakar, personeli dinledi...

Rektör Çakar, personeli dinledi

Rektör Çakar, personeli dinledi...

Yenilikçilik, katılımcılık, şeffaflık, sürekli gelişme ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında başlatılan ve ilk günden bugüne büyük bir ilgiyle takip edilen Açık Kapı Günü, Düzce Üniversitesinde yeni yılda da gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere tüm mensupların sorunlarını, gözlem, tespit ve önerilerini dinlemek ve birlikte çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen Açık Kapı Gününün 19.su, Düzce Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleştirildi.
Açık Kapı Uygulamasına katılan üniversite mensupları, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakara; eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel araştırma, bölgesel kalkınma ve sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere birçok konu hakkında soru, fikir ve önerilerini iletti. Kendisine iletilen soru ve düşüncelere yönelik değerlendirmelerde bulunan Rektör Çakar, Açık Kapı Günü ile Düzce Üniversitesinin; tüm mensuplarıyla sinerji ve uyum içerisinde çalışarak büyüme ve gelişmesine devam ettiğini vurguladı.
Değer üreten üniversite felsefesiyle akademik faaliyetlerini devam ettiren Düzce Üniversitesi, dinamiklerini korumak ve gelişimini sürdürebilmek için Açık Kapı Günü uygulamasını tüm birimleriyle birlikte sürdürmeyi hedefliyor.

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER