Rektörü Çakar "Aile, toplum ve devlet" sempozyumuna katıldı

Rektörü Çakar "Aile, toplum ve devlet" sempozyumuna katıldı

Rektörü Çakar "Aile, toplum ve devlet" sempozyumuna katıldı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen Aile, Toplum ve Devlet sempozyumuna katıldı.
Bolu Abantta düzenlenen sempozyuma; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yurt dışında yaşamış veya yaşamakta olan vatandaşlarımız tarafından kurulan Uluslararası Vuslat Platformunun Başkanı Hamza Cebeci, Necmeddin Bilal Erdoğan ve platformun üyeleri katıldı.
Aile hayatına verdiği önem ve destekler için Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından Uluslararası Vuslat Platformu adına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kayaya teşekkür plaketi ve hediyeleri takdim edildi.
Üç gün süren sempozyumun kapanışında konuşan Rektör Çakar, aile ve devlet ilişkileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Güçlü bir devlet için aile hayatının her zaman korunması gerektiğini vurgulayan Rektör Çakar, böylesine önemli bir konuyu gündeme getiren Uluslararası Vuslat Platformu Başkanına, çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Rektör Çakara yaptığı başarılı çalışmalar ve sunumu için İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER